
Hozzávalók:
 1 egész csirkemell
 1 db ananász
 15 dkg szeletelt mozzarella
 15 dkg csirkemell sonka
 só
 bors
 kókuszzsír
Elkészítés: A megtisztított csirkemellet vékony szeletekre vágjuk és kicsit kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk. Az ananászt megpucoljuk és ujjnyi vastag karikákra szeleteljük. A csirkét kevés kókuszzsíron fehéredésig sütjük egy serpenyőben, majd kókuszzsírral kikent tepsibe elhelyezzük egymás mellé. Minden hússzeletre teszünk 1 szelet sonkát, illetve 1-2 szelet ananászt, végül beterítjük mozzarellával. Előmelegített sütőben 30 percig alufóliával letakarva, majd további 10-15 percig fólia nélkül sütjük.
Miért ajánljuk?
A csirkemell minden diétában az elsődleges fehérje forrás. Az ananász gazdag vitaminforrásokban, és tartalmaz egy olyan enzimet (bromelain), amely gyors fehérjebontó hatással rendelkezik, ezáltal segíti a zsírégetést. De csakis az érett, nyers ananász. A konzerv, cukrozott ananászt felejtsd el.

Csirkemell zöldséges kuszkusszal

Tepsis lecsós csirkemell

Csirkemellel töltött cukkini

Grillezett csirkemell paradicsommal

Citromos csirkenyárs dzadzikivel

Csirkenyárs kuszkusszal, salátával



