Ropogós csirkeszárny

Usain Bolt nyolcszoros olimpiai bajnok jamaicai futó is szereti a csirkehúst, az olimpiák alatt csirkeszárnyat reggelizett. Ajánlatos kipróbálnod ezt a receptet, ha már unod a csirkemellet.
Hozzávalók:
 8 db csirkeszárny
 2 tk sütőpor
 2 ek só
 1 tk pirospaprika
 1 tk csilipehely
 1 tk szárított rozmaring
 1 tk bors
 1 db citrom leve
Elkészítés: A csirkeszárnyat megtisztítjuk. A sütőport összekeverjük a sóval, a pirospaprikával, a csilipehellyel, a rozmaringgal és a borssal. A csirkeszárnyakat megforgatjuk a fűszerben, és legalább 30 percre hűtőbe tesszük. A sütőt előmelegítjük 180 Celsius-fokra. A csirkeszárnyakat tűzálló edénybe tesszük, és 35–40 perc alatt ropogósra sütjük. A sütőből kivéve meglocsoljuk citromlével. Fogyaszthatjuk zsírszegény joghurtból készült mártással vagy quinoasalátával.
Legfrissebb hírek

Tepsis csirkemell édesburgonyával
Csupasport
2018.10.27. 15:59

Rozmaringos csirkemell
Csupasport
2018.08.29. 09:13
Ezek is érdekelhetik


