
Hozzávalók:
 10 dkg teljes kiőrlésű tészta
 1 tk olívaolaj
 1 fej vöröshagyma
 2 gerezd fokhagyma
 só
 bors
 2 tk csilipor
 1 tk koriander
 ½ tk római kömény
 35 dkg apróra vágott paradicsom
 15 dkg kukoricakonzerv
 0.5 dl zöldséglé
 1 db avokádó
 Elkészítés:
 A tésztát a csomagoláson található előírás szerint lobogó, sós vízben fogkeményre főzzük, majd leszűrjük. Az olajat egy serpenyőben felhevítjük, megpároljuk rajta az apróra vágott vöröshagymát és a zúzott fokhagymát. Sózzuk, borsozzuk, majd beletesszük a fűszereket, összekavarjuk, és hozzáadjuk az apróra vágott paradicsomot, a leszűrt kukoricakonzervet, felöntjük fél deci zöldséglével, lefedjük, és 10-15 percig főzzük. A szószt összekeverjük a tésztával. Az avokádót meghámozzuk, a magját kiszedjük, a húsát kockára vágjuk, és a tésztára halmozzuk.

Zsírégető ételek, amelyek sokat segíthetnek a fogyásban

Sportolók kedvencei – 5 érdekesség a tésztáról

A legjobb szénhidrátforrások edzéshez és versenyekhez

Sportolók kedvencei – 5 érdekesség az avokádóról

Kötelező tésztát enni, ha sportolunk?




