
 Hozzávalók:
 1.5 csésze kókuszkrém
 ½ csésze kakaópor
 2 ek juharszirup
 2 tk vaníliakivonat
 1 csipet só
 A tetejére:
 1 csésze sűrű kókusztej
 vaníliakivonat
 eritrit
 gyümölcs
 Elkészítés:
 Egy kisebb lábasban alacsony lángon felmelegítjük a kókuszkrémet, hozzákeverjük a kakaóport és a juharszirupot (ha édesebbre szeretnénk, többet teszünk bele). Folyamatosan kevergetjük, amíg fel nem forr, ekkor hozzákeverjük a vaníliát és a sót. A pudingot egy tálkába öntjük. A kókusztejet legalább 1-2 órára hűtőbe tesszük, majd mielőtt habbá verjük, fél órára áttesszük a mélyhűtőbe. A hűtött tejet egy tálba öntjük, és gépi habverővel elkezdjük verni. Amikor már félig lágy, teszünk hozzá vaníliát és egy csipetnyi eritritet. A habot a csokipuding tetejére rétegezzük, fogyaszthatjuk gyümölccsel is.

Tippek kezdő vegán sportolóknak

Sportolók kedvencei – 5 érdekesség a csokoládéról

Vegyünk példát az ősemberről, avagy a paleoétrend alapjai

Vegán lett a Barcelona vb-győztese

Triatlonista hölgy a City sikerei mögött

Hamilton kigyúrta magát a karantén alatt

Schwarzi könnyen lemondott a húsról


