
Hozzávalók:
 35 dkg halfilé (afrikai harcsa, tonhal)
 kókuszzsír
 1 db lime
 1 pohár zsírszegény joghurt
 2 gerezd fokhagyma
 só
 bors
 kapor
 petrezselyem
 1 db avokádó
 1 fej lila hagyma
 1 db paradicsom
 teljes kiőrlésű tortillalap
 Elkészítés:
 A halszeleteket forró serpenyőben kevés zsiradékon megsütjük. A lime-ot kifacsarjuk, a levét összekeverjük a joghurttal, az összezúzott fokhagymával, sóval, borssal és a kaporral. A tortillalapokat megpirítjuk, beletesszük a megsütött halszeleteket, megszórjuk az apróra vágott lila hagymával, a paradicsommal és a kockára vágott avokádóval, majd meglocsoljuk a joghurtos öntettel, és megszórjuk petrezselyemmel.
 Miért ajánljuk: 
 A hal fehérjében gazdag, és tele van omega3 zsírsavval, amely segíthet a testzsírcsökkentésben.

Sült harcsaszelet

Óriáshal, spiccbottal

Csalihalak lépre csalása

Pulykás tortillatekercs

Csirkés wrap avokádókrémmel

Ősszel irány Bikazug!

Quesadilla, a villámgyors vacsora


