
A hal az egyik legegészségesebb étel, ám mégsem eszünk belőle olyan sokat, mint például csirkéből. Pedig a hal is bővelkedik fehérjében, emellett Omega-3 zsírsavakban, vitaminokban. A halhús könnyen emészthető, bármilyen diétában megállja a helyét. 
Hozzávalók:
 30 dkg afrikai harcsafilé
 só
 bors
 1 gerezd fokhagyma
 10 dkg zabliszt
 1 tk őrölt paprika
 ½ db citrom leve
 Elkészítés:
 A megtisztított és papírtörlővel szárazra törölt harcsaszeleteket sózzuk, borsozzuk és megkenjük a zúzott fokhagymával. A zablisztet és az őrölt paprikát összekeverjük és megforgatjuk benne a halszeleteket. Egy tepsit kibélelünk sütőpapírral, vékonyan megkenjük olívaolajjal és ráhelyezzük a halszeleteket. 200 fokra előmelegített sütőbe tesszük, és mindkét oldalát 20-25 percig sütjük, míg szép pirosra pirul. Salátával, párolt zöldséggel vagy édesburgonyapürével fogyaszthatjuk.
Legfrissebb hírek

Óriáshal, spiccbottal
Csupasport
2019.01.29. 12:25

Csalihalak lépre csalása
Csupasport
2018.12.28. 12:10

Ősszel irány Bikazug!
Csupasport
2018.10.24. 12:26

Vizsga előtt: nem elég a halászlé!
Csupasport
2018.08.02. 15:10

Botok – de milyenek?!
Csupasport
2018.07.26. 15:05

Könnyű vacsora: halas taco
Csupasport
2018.07.18. 09:30

Világrekord! De vajon mennyi?
Csupasport
2018.07.16. 17:35

Pergetés dob nélkül!
Csupasport
2018.07.11. 11:36
Ezek is érdekelhetik

