
Hozzávalók:
 1 fej vöröshagyma (kisebb)
 1 ek kókuszolaj
 30 dkg csirkecombfilé
 1 gerezd fokhagyma
 só
 bors
 rozmaring
 1 ek sűrített paradicsom
 2-2 db piros és sárga kaliforniai paprika
 1 bögre bulgur
 Elkészítés:
 A vöröshagymát apróra vágjuk, és kókuszolajon megpároljuk, majd hozzáadjuk a kockára vágott csirkecombot, az összezúzott fokhagymát, és egy kicsit együtt pirítjuk. Sózzuk, borsozzuk, megszórjuk egy teáskanál rozmaringgal, majd felöntjük ¾ liter vízzel, és elkeverjük benne a sűrített paradicsomot. Ha a hús már majdnem puha, elkeverjük benne a bulgurt, hozzáadjuk a kockákra vágott kaliforniai paprikákat is, és puhára főzzük. 
 Miért ajánljuk?
 A bulgur nagyon egészséges gabonafajta, tele van rosttal és vitaminnal. A glikémiás indexe sokkal jobb, mint a rizsé. Lassabban szívódik fel, hosszan tartó energiát biztosít, nem leszel olyan hamar éhes. 

Bulgur, a szuperköret – rizs helyett

Narancsos sült csirkecomb

A nyár slágere a cukkinispagetti

Paradicsomos húsgombóc diétásan

Töltött paprika diétásan

Diétás gofri



