
A csirke a soványabb húsok közé tartozik, ám legtöbbször a mellet fogyasztjuk, ha diétázunk. Megfelelően elkészítve a csirkecomb is belefér az egészséges életmódba. 
 Hozzávalók:
 8 db csirkecomb
 2 ek szójaszósz
 2 ek méz
 4 ek olívaolaj
 csili
 1 gerezd fokhagyma
 2 db narancs
 1 fej lilahagyma
 Elkészítés:
 A csirkecombokat megtisztítjuk, a bőrét és a zsírosabb részeket eltávolítjuk. A szójaszószt összekeverjük a mézzel, az olívaolajjal, ízlés szerint csilivel, a tört fokhagymával és az egyik narancs levével. Ebbe a szószba bepácoljuk a combokat, legalább egy órára a hűtőbe tesszük. A narancsot és a lila hagymát cikkekre vágjuk. A pácolt combokat, a narancsot és a hagymát egy tűzálló tálba tesszük, és alufóliával lefedjük. 180 fokra előmelegített sütőben 45 percen át sütjük, majd a fóliát levéve 15-20 percig pirítjuk a húst. 
Legfrissebb hírek

Csirkecomb bulgurral
Csupasport
2018.08.07. 08:51

Csirkés bableves
Csupasport
2018.07.19. 08:30
Ezek is érdekelhetik

