
Kívül ropogós, belül omlós és rengeteg fehérjét tartalmaz. Edzések után különösen tápláló, s tudja ezt a szomáliai származású Mo Farah, brit hosszútávfutó is, aki gyakran fogyasztja is.
Hozzávalók:
 1 db egész csirke
 só
 olívaolaj
 bors
 fokhagyma
 bazsalikom
 kakukkfű
Elkészítés:
A csirkét megmossuk és szárazra töröljük, kívül és belül bedörzsöljük sóval. Az olajat elkeverjük borssal, zúzott fokhagymával, bazsalikommal, kakukkfűvel és ezzel a páccal megkenjük a csirkét. Előmelegített sütőben 170 Celsius-fokon körülbelül másfél óráig sütjük időnként meglocsolva a páccal. Ha szükséges, sütés végén magasabb hőfokon megpirítjuk a bőrét.
Miért ajánljuk?
A csirke magas fehérjetartalma miatt nagyon jó étel, hogy a fáradt izmokat energiával töltsd fel. Ha egészségesebben szeretnéd elfogyasztani, úgy sütöd meg, hogy a bőrét eltávolítod, így minimálisra csökkented a zsírbevitelt.
Legfrissebb hírek

Visszavonult a négyszeres olimpiai bajnok Mo Farah
Csupasport
2023.09.12. 13:48

Mo Farah lemondott az olimpiáról
Csupasport
2021.06.26. 13:26

Mo Farah újra a pályán Birminghamben
Csupasport
2021.05.30. 11:20
Ezek is érdekelhetik






