
 Hozzávalók:
 1 ek kókuszzsír
 1 fej vöröshagyma
 2 gerezd fokhagyma
 2 szárzeller kockázva
 1.2 dl zöldségleves-alaplé
 2 db édesburgonya
 1 tk só
 2 dl kókusztej
 ½ csésze pörkölt földimogyoró
 2 ek lime-lé
 Elkészítés:
 Kisebb fazékban a kókuszzsírt felmelegítjük, és megpároljuk rajta az apró darabokra vágott vöröshagymát és a zúzott fokhagymát. Hozzáadjuk a felkockázott szárzellert, felöntjük az alaplével, és beletesszük a meghámozott, felkockázott édesburgonyát és a sót. Az edényt lefedjük, és felforraljuk a levest. Miután felforrt, levesszük a fedőt, csökkentjük a lángot, és a levest időnként megkeverve puhára főzzük a krumplit és a zellert. Ha megfőtt, turmixgéppel vagy botmixerrel pürésítjük. A kókusztejet és a földimogyorót is összeturmixoljuk, majd a lime-lével együtt hozzákeverjük a leveshez.

Ételek, amelyeket edzés után is bátran fogyaszthatunk

6 étel, amit edzés után bátran fogyaszthat

Mennyi kalóriát tartalmaznak a zöldségek?

Édesburgonya saláta

5 ok, miért érdemes édesburgonyát enni

Tepsis csirkemell édesburgonyával



